Τι ακριβώς σας παρέχουμε

Tο μεγαλύτερο ποσοστό από εμάς έχουμε ενεργή συνδρομή σε κάποιο γυμναστήριο ή σε κάποιο αθλητικό κέντρο ή είμαστε μέλη σε κάποια ομάδα (είτε επαγγελματικά είτε ερασιτεχνικά) ή έχουμε κάποιο αγαπημένο μας  χόμπι.

Πόσες φορές δεν έχετε σκεφτεί ότι θέλετε να ασχοληθείτε με κάποιο σπορ αλλά η παρέα πάντα την τελευταία στιγμή το ακύρωνε;

Ήρθε η ώρα να αφήσετε  για λίγο την προπόνηση μέσα σε χαμηλοτάβανα κτίρια,  την αποπνικτική ατμόσφαιρα από μη σωστή λειτουργία των εξαερισμών, τα ομαδικά προγράμματα σε υπόγεια, την αναμονή  για να κάνετε διάδρομο η κάποιο μηχάνημα…Τώρα έχετε την δυνατότητα να ευχαριστηθείτε επιτέλους την προπόνηση και τον ελάχιστο ελεύθερο χρόνο που έχετε!

Γιατί να μας επιλέξετε

Δημιουργήσαμε για όλους εσάς την πιο ολοκληρωμένη ομάδα αθλητικών δραστηριοτήτων. Ποτέ ξανά δεν δόθηκε η ευκαιρία  σε κάποιον να έχει τόσες πολλές δυνατότητες παρακολούθησης και ενεργής συμμετοχής σε αθλήματα και προπονητικά στυλ! Γυμναστήρια, crossfitαδικα, personal studios, γήπεδα, ομάδες …τώρα τα έχετε όλα αυτά μαζί και το σημαντικότερο- σε επαφή με την φύση  και  το οξυγόνο!

Απευθυνόμαστε σε άτομα ηλικίας 15 έως 70 ετών (για τα άτομα που είναι μικρότερα των 18 ετών απαραίτητη προϋπόθεση η γονική ευθύνη –συναίνεση).

  • Γινόμαστε μια παρέα-ομάδα που μπορεί να γυμναστεί με οργανωμένο προπονητικό πλάνο
  • Ξεφεύγουμε από τη καθιερωμένη και μονότονη προπόνηση
  • Στοχευμένη προπόνηση με σωστή παρακολούθηση του αθλούμενου
  • Αποκτούμε νέες εμπειρίες, συμμετέχουμε σε νέα αθλήματα & extreme sports

Αθλητικές Δραστηριότητες

INdoor Προπονήσεις σε κλειστά στάδια
INdoor Personal Training 4-5 ατόμων
INdoor Cross Training
OUTdoor Τρέξιμο (βουνό+θάλασσα)
OUTdoor Yoga+Pilates (βουνό+θάλασσα)
OUTdoor Ποδηλασία (δρόμος+βουνό)
OUTdoor Κολύμβηση (θάλασσα+πισίνα)
OUTdoor TRX+Cross Training στη φύση
OUTdoor Ορειβασία+Αναρρίχηση
OUTdoor κυκλική προπόνηση με φυσικά εμπόδια
Extreme Events (ski-snowboard-καταδύσεις-kitesurf)
Μονοήμερες+διήμερες εκδρομές σε όλη την Ελλάδα

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΙΚΟΣ ΒΙΤΟΥΛΑΣ

profil-photo

Νίκος Βιτούλας

Καθηγητής Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού, Πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ [Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο]

E-mail: nikos@vitoulas.gr

Ο Νίκος Βιτούλας γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη

Είναι πτυχιούχος καθηγητής Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού, απόφοιτος του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης (παράρτημα Σερρών). Έλαβε το πτυχίο Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού: ειδικότητα «Αεροβική Γυμναστική-Βάρη» με βαθμό 9,38 (Άριστα). Υπήρξε μέλος της επαγγελματικής ομάδας ποδηλασίας «Βέλος», περίοδος 1998-2002, με πολλές συμμετοχές και διακρίσεις σε τοπικά και Πανελλήνια Πρωταθλήματα. Έχει εργαστεί σε ιδιωτικά γυμναστήρια των Σερρών και της Θεσσαλονίκης ως υπεύθυνος προγραμμάτων αεροβικής άσκησης και ως personal trainer.

Εργάστηκε ως υπεύθυνος γυμναστής σε προγράμματα μαζικού αθλητισμού κλειστού χώρου (αεροβική γυμναστική, αντισφαίριση, πετοσφαίριση, επιτραπέζια αντισφαίριση, καλαθοσφαίριση ενόργανη γυμναστική, κλασσικός αθλητισμός) στο Δήμο Κολινδρού του Νομού Πιερίας καθώς και στην Δημοτική επιχείρηση Πυλαίας Θεσσαλονίκης. Ως το 2006 διετέλεσε υπεύθυνος εκμάθησης χιονοδρομίας (ski-snowboard) της Σχολής Expert Sport στο χιονοδρομικό κέντρο Λαϊλιά Σερρών.

Έχει παρακολουθήσει δύο Διεθνή Συνέδρια Αθλητισμού (Ημερίδα «Marketing-Γυναίκα-Αθλητισμός», Ημερίδα «Ελληνικά Γυμναστήρια,Φαινόμενα-Τάσεις-Προβλήματα-Λύσεις») καθώς και τρία Πανελλήνια Συνέδρια Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού της Ένωσης Γυμναστών Βορείου Ελλάδας (Ε.Γ.Β.Ε) με διεθνείς συμμετοχές.

Από το 2010 είναι συνιδιοκτήτης του εξειδικευμένου γυμναστηρίου Medical FItness Center στην Θεσσαλονίκη.

Εξειδικεύεται στο Personal Training και ειδικότερα στο Fitness, στην προετοιμασία αθλητών και αποκατάσταση τραυματισμών.

We are proud to work with

ETHICSPORT
AMFIPOLI
RONHILL
Medical Fitness Center
TRX