Τι είναι το Personal Training

Έπειτα από ένα προσωπικό ραντεβού και συζητώντας τις ανάγκες και τις καθημερινές υποχρεώσεις, σας παρέχεται ένα εξατομικευμένο προπονητικό πρόγραμμα το οποίο θα εφαρμόζεται μόνοι σας είτε στον εργασιακό σας χώρο ή ακόμη και στην οικία σας! Παράλληλα θα υπάρχει συχνή τηλεφωνική επαφή για την πορεία του προγράμματος, καθώς και αλλαγή του προγράμματος εκγύμνασης ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε αθλούμενου, ανά τακτά χρονικά διαστήματα.

Πλεονεκτήματα

Όποιος δεν διαθέτει τον ανάλογο χρόνο ώστε να επισκεφθεί το γυμναστήριο μας τότε έρχεται το γυμναστήριο ή πιο συγκεκριμένα ο γυμναστής σε αυτόν.

Το Personal-training στο σπίτι ή στον εργασιακό χώρο πραγματοποιείται κατόπιν ραντεβού, ώστε να δημιουργηθεί ένα ειδικά προσαρμοσμένο πρόγραμμα ανάλογα με τις ανάγκες του καθενός. Το κύριο πλεονέκτημα που άμεσα έχετε είναι ότι κερδίζετε σε χρόνο προετοιμασίας, ενώ δεν έχετε έξοδα μετακίνησης και εύρεσης παρκινγκ αφού οι προπονήσεις γίνονται στον δικό σας χώρο πάντα με την δική μου επίβλεψη και καθοδήγηση.

Σε ποιους απευθύνεται

Το πρόγραμμα είναι ιδανικό για ζευγάρια και κυρίως μητέρες μικρών παιδιών που δεν έχουν την δυνατότητα να τα εμπιστευτούν σε κάποιον και να αφιερώσουν τον απαραίτητο χρόνο για να γυμναστούν.

Training-At-Home
personal-fitness-girl